Probeer je te voldoen aan de verwachtingen van anderen?
Heeft iemand anders de leiding over je agenda?
Voel jij je geleefd, gepusht, gehaast, onrustig en voelt het alsof jij de controle niet meer hebt?
Heb jij het leven waar een ander van droomt? Maar voel jij je niet gelukkig, depressief of loop je vast?
Heb je overgewicht, maar lijkt geen enkel dieet te werken?

Wil jij verandering? 
Laat me je helpen oude patronen  te doorbreken, beperkende overtuigingen te ontdekken en te overwinnen.

artiest coach

Hoe gaan we dit doen?

Doel- en resultaatgericht leggen we de focus op jou en jouw lifestyle. 

Coaching: Omdat jij het meer dan waard bent. Samen gaan we kijken naar je valkuilen, je mindset. Leer je duidelijke doelen stellen, meer focus te krijgen, grenzen te verleggen en beschermen. Doorbreek oude patronen en beperkende overtuigingen. Vol zelfvertrouwen doelgericht het leven wat jij wilt creëren.

Voeding: Je bent wat je eet. Dus wat eet je? Weet je wat je eet? Wat je eten eet? Past dit bij jou? Bewustwording over wat je eet, zodat je gezondere keuzes kunt maken. Wil je afvallen, dan ga ik je hierin begeleiden. Geen pillen of crash diëten, maar een gezonde lifestyle.

Mijn manier van coaching is oplossings- en praktijk gericht.
Essentieel is daarbij dat jij de regisseur bent van je eigen ontwikkelproces. Jij bepaalt het tempo en wat je wilt delen. Bij mij kun je vrijuit de obstakels bespreken die je tegenkomt.
Door middel van praktische oefeningen en ademhalingstechnieken kom je meer in contact met je ware zelf. Als je klankbord zal ik luisteren en, indien nodig, je kritische vragen stellen. Om meer zelfkennis en discipline te krijgen.

Het doel bepaal jij.

coaching

Creëer het leven wat jij verdient!

Neem nu contact op
Neem nu contact op

Testimonials

Ik heb het gevoel dat ik geweldige dingen heb aangepakt gebruikmakend van de vaardigheden die ik heb opgedaan met de kennis en ervaring van Fenny.

Fenny is voor mij een heel fijn klankbord. Ik kan alles tegen haar zeggen en aan haar vragen. Ze geeft mij altijd het gevoel dat ik goed ben zoals ik ben. Ze doorziet waar ik het mezelf moeilijk maak. En zonder oordeel over wat ik doe of denk, maar zonder er doekjes om te winden, laat ze me ervan bewust worden welke andere manieren van denken en dingen aanpakken er mogelijk zijn. Zodat ik meer kan genieten van wat ik doe, en minder streng voor mezelf ben. Dat geeft me ruimte en rust.

Thanks for your gift, to this day it’s been so helpful!

Ik heb Fenny leren kennen als een intelligente vrouw met een lieve warme persoonlijkheid. Inmiddels weet ik dat zij veel meer is dan dat. Fenny luistert niet alleen, maar hoort ook daadwerkelijk wat er wordt gezegd. Sensitief en bijzonder invoelend heeft zij vaak maar een paar woorden nodig om te begrijpen wat er wordt bedoeld. Ze is oplossingsgerichtheid en schuwt niet om af en toe de vinger op de zere plek te leggen. Fenny is integer en respectvol.
Haar gedrevenheid heeft mij ertoe aangezet om voor mezelf te kiezen en mijn eigen bedrijf op te zetten.