Ik ben Fenny Nadorp.

Na jarenlang niet wetende wat ik wilde worden als ik later groot was, liet ik het los. Vanuit het loslaten kwam mijn passie naar boven. Werd mijn levensdoel, mijn missie duidelijk.
Bewustwording creëren over het belang van jouw mentale gezondheid. Een veilige omgeving creëren waar iedereen openlijk durft te praten over gevoelens en psychische problemen.

Als Strategic Intervention Life Coach, coach ik je bij het vinden van jezelf, je passie, je (levens)doel. Help ik je bij het maken van duidelijke doelen en je focus te bewaren. Coach ik je bij het overwinnen van je beperkende gedachten en een gezonde (mentale) levensstijl.

Mijn trainingen en coaching door NLP legende Tony Robbins, Chloé Madanes, Magali and Mark Peysha zet ik doelgericht in om resultaat te boeken.

Met mijn ruime ervaring in de creatieve industrie heb ik gezien wat (plotseling) succes kan doen met een persoon. Succesvol zijn (en blijven) in een constant veranderende, veeleisende industrie is hard werken en kan je over de rand duwen. Vooral als je mentale gezondheid wordt verwaarloosd.

Ik coach je om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk en mentale gezondheid. Help ik je om jezelf op de eerste plek te zetten, erachter te komen wat jij nodig hebt en echt wilt. Zodat jij je ware zelf kunt zijn en het leven creëert wat echt bij jou past en wat jij wilt.

Met liefde,

Gecertificeerd:

  • Tony Robbins-Madanes Strategic Intervention Life Coach

  • Coach voor HSP/HSS

  • Gewichtsconsulent

  • Coach voor leidinggevende

Gun jezelf het leven wat jij verdient

Neem nu contact op
Neem nu contact op